brush brush

На гости в На Кафе при Гала

author Kami Ivanova
|
date

⚽️🥎
Днес нашата кампания за Мечтаното мултифункционално игрище успя да се докосне до много повече хора, благодарение на прекрасната Bojila Simova от екипа на На Кафе, при Гала в Нова телевизия.
Нейният уникален усет и подход за репортажи я доведе на гости в Училището по Изкуства и Занаяти ЧОУ „Димитър Екимов“, в село Русаля!
Благодарим ти Божила, благодарим и на прекрасния екип на NOVA TV и На Кафе 🙏❤️🙏
Ето и откъс от публикацията на репортера Божила Симова във социалните мрежи след двудневното й посещение при нас в Русаля.
“- Днес разбрах какво имаш предвид като каза, че правиш репортажите си според усещания”
А, това, което усеща човек, когато види децата в Училище по изкуства и занаяти / School for Arts and Crafts – Rusalya е … щастие.
Да, това са едни щастливи деца, които имат огромния късмет да попаднат на Анимари Димитрова, Златко Златков и всички ментори, които са посветили живота си в името на това ТЕ да имат бъдеще.
Училище по доброто – така кръстих днешното си видео и благодаря на оператора Simeon Voynov и на монтажиста Георги Николаев за работата.
Децата, които виждате на снимката, имат мечта- да си имат истинско мултифункционално спортно игрище.
Хайде да им помогнем!
⚽️🥎

Абонирайте се за нашия бюлетин

book paint

Други Новини

Галерия

decor
heart
hat cubic

“Този, който отваря училище, затваря затвор”
Виктор Юго

Приятели

имаме нова банкова сметка и ако искате да подкрепите финансово нашата кауза, може да продължите да използвате банков превод или превод чрез Paypal

Банков превод:
СДРУЖЕНИЕ РУСАЛЯ
БАКБ
BIC: BGUSBGSF
IBAN: BG68BGUS91601009862600

decor