brush brush

ПоДари Мечтано игрище на децата от училището в Русаля

author Kami Ivanova
|
date

Децата от нашето училище мечтаят да имат безопасно външно игрище, където да спортуват, играят и да растат здрави и чисти.

Ние – техните учители и ментори – искаме същото, защото знаем колко важно е това за всяко дете.

Нашите малчугани живеят и учат в пансиона целогодишно, но за жалост часовете им по физическо възпитание преминават на поляната, където често е влажно, студено и кално.

Децата се цапат и се връщат в пансиона с кални обувки и дрехи. Това пък води до много грижи и разходи за пране, сушене и цялостно почистване на дрехите и обувките им.

Много от децата ни истински обичат спорта и ние искаме да им помогнем да се развиват професионално – нека да построим безопасно външно игрище, с подходяща настилка, осветление, оградни мрежи, врати за футбол, кошове за баскетбол, мрежа за волейбол и тенис.

За да превърнем нашата мечта в реалност е необходимо да съберем 38,000 лева. Остават ни около 29,000 хиляди лв до изграждабето на истинско мултифункционално игрище!

Можем да го направим! Просто имаме нужда от малко помощ. От вашата помощ. Нека им поДарим сега равен шанс да тренират като истински спортисти, да играят и да развиват талантите си при нас, в Русаля. Да им подарим това, което иска всяко дете – да тича на воля, но този път – на сигурен, безопасен и добре осветен терен!

Тази кампания започна като спечелихме Пролетен Акселаратор на Фундация Bcause и я проведохме, като начало, през месец Юни, където можехте да дарите на Platformata.bg и с дарителски SMS на DMSbg. Тъй като кампанията по Акселаратора приключи, от Юли месец ние, разбира се продължаваме усилено да събираме средства директно на нашата дарителска сметка ⬇️⬇️⬇️

СДРУЖЕНИЕ РУСАЛЯ/ASSOCIATION RUSALYA
БАКБ/BACB
BIC: BGUSBGSF
IBAN: BG68BGUS91601009862600
🙏❤️🙏

Абонирайте се за нашия бюлетин

book paint

Други Новини

decor
heart
hat cubic

“Този, който отваря училище, затваря затвор”
Виктор Юго

Приятели

имаме нова банкова сметка и ако искате да подкрепите финансово нашата кауза, може да продължите да използвате банков превод или превод чрез Paypal

Банков превод:
СДРУЖЕНИЕ РУСАЛЯ
БАКБ
BIC: BGUSBGSF
IBAN: BG68BGUS91601009862600

decor