brush brush

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН КАТО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ !

author e-volvement
|
date

Да си пожелаем успешна, любознателна и благословена нова учебна година. Вярваме, че нашите децата ще бъдат по-вдъхновени и креативни, и че заедно ще продължим да градим доверие и любов помежду си =) На добър час, мили деца!

Днес омбудсманът Мая Манолова и експерти от екипа ѝ посетиха ЧНУ „Димитър Екимов“, с. Русаля. Влязоха във всеки клас, разговаряха с учениците и им подариха специални книжки, посветени на правата на детето. Отдавна чакахме тази среща и сме щастливи, че се случи, защото знаем желанието на госпожа Манолова да работи в посока подкрепата на талантливите бедни деца на България. Тази среща отвори и възмоможност за едно скорошно обучение на тема „Правата на детето“ проведено лично от госпожа Ева Жечева.

„По-рано през деня, по покана на ръководството, Манолова посети частното начално училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“ в с. Русаля, Община Велико Търново.

„Темата за талантливите деца, които нямат равен старт и нямат възможности да развиват своите таланти, е много близка на моя екип. Те трябва да получат подкрепа от институциите, от обществото и от държавата“, заяви Манолова и увери ръководството, че експертите на институцията ще проучат внимателно възможността училището да придобие статут от национално значение, за да получи допълнително финансиране от Министерство на образованието и науката.

Абонирайте се за нашия бюлетин

book paint

Други Новини

Галерия

decor
heart
hat cubic

“Този, който отваря училище, затваря затвор”
Виктор Юго

Приятели

имаме нова банкова сметка и ако искате да подкрепите финансово нашата кауза, може да продължите да използвате банков превод или превод чрез Paypal

Банков превод:
СДРУЖЕНИЕ РУСАЛЯ
БАКБ
BIC: BGUSBGSF
IBAN: BG68BGUS91601009862600

decor